• سس ، چاشنی اساسی غذا است. خوردن بسیاری از غذاها اصلا بدون سس معنایی ندارد.
  • سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است که روی انواع پاستا، اسپاگتی و پیتزا استفاده می شود.
  • این سس در آشپزی ایتالیایی و امریکایی کاربرد فراوانی دارد.
  • مواد اولیه برای تهیه سس ماریانا؛ گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، آبلیمو و آویشن و پیاز است.
  • اگر جعفری و ریحان تازه در دسترس نداشتید می توانید از نوع خشک آن ها استفاده کنید.
  • این سس چاشنی خوبی برای غذاهای ایرانی همچون کتلت و کوکو می باشد.
  • سس گوجه فرنگی مارینارا به صورت آماده نیز در فروشگاه ها و هایپرمارکت ها به فروش می رسد اما درست کردن آن با دست های خودتان در خانه یک چیز دیگر است.
  • در تهیه این سس بهتر است از ادویه ایتالیایی استفاده کنید.
  • ادویه ایتالیایی نوعی چاشنی خوش عطر و فوق العاده خوش طعم است که از ترکیب موادی همچون پونه، سیر، پیاز، ریحان، آویشن و رزماری تهیه می شود.
  • اگر نتوانستید این ادویه را تهیه کنید اصلا نگران نباشید.
  • دستور تهیه آن را در سایت غذالند قرار داده ایم و می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
  • به مواد اولیه سس مارینارا در صورت دلخواه می توانید قارچ، جعفری، پونه کوهی و پاپریکا و موسیر نیز بیفزایید.
  • از انواع دیگر سس می توان به : سس باربیکیو ، سس پیتزا ، سس کچاپ و سس تند اشاره کرد.